Diensten

Voor kwaliteitsdiensten kunt u niet aan onze deur voorbij

Eén adres voor advies, coördinatie en uitvoering

Onze staat van dienst staat garant voor een vlotte doorloop van het totale proces. Elk onderdeel krijgt tot in het kleinste detail de nodige aandacht. Daar heeft u dan verder geen omkijken meer naar. Dan kunt u zich bezighouden met zaken waar ú goed in bent.

DRIE SPECIALISATIES VOOR EEN OVERTUIGEND EINDRESULTAAT…

ESJ Zekerheden en diensten de mores

GEDEGEN ADVIES

ESJ WORKX PROJECTADVIES

Wanneer ESJ Workx voor u aan de slag gaat, bent u verzekerd van adequate oplossingen en diensten. Om u het juiste advies te kunnen geven stellen wij u veel vragen. Dat doen wij om de essentie van uw aanvraag goed te kunnen doorgronden. Onze adviezen beperken zich niet alleen tot het maken van een schets of ontwerp. Ook het maken van begrotingen, planningen, bestekken, tekeningen en haalbaarheidsstudies (ROI/NCW) kunt u aan ons overlaten. Net zoals vastgoedinspecties, adviezen op het gebied van planvorming vastgoed en het opstellen van onderhoudsbegrotingen voor de lange termijn. Bij ESJ Workx adviseren experts u over de volle breedte van vastgoed- en bouwprojecten en desgewenst op basis van meerdere scenario’s. ESJ Workx denkt en doet graag met u mee uw vastgoed te realiseren of te verbeteren volgens huidige maatstaven en natuurlijk toekomstgericht.

STRAKKE COÖRDINATIE

ESJ WORKX PROJECTMANAGEMENT

Schakel ESJ Workx vooral in wanneer u niet de kennis in huis heeft om een bouwproject te organiseren. ESJ Workx biedt u kennis en kunde van het gespecialiseerde bureau voor bouw en projectbegeleiding Per Object. Op basis van uw wensen en eisen maken deze specialisten daarna de planning en coördineren de offerteaanvragen voor de diverse werkzaamheden. In overleg met u kiezen wij de offerte met de beste prijs-kwaliteitverhouding en behoudt u het gerealiseerde inkoopvoordeel. Door de bouw en het project te begeleiden, neemt Per Object ook taken over van een aannemer.

Uiteraard verzorgt Per Object de kwaliteitswaarborging tijdens de werkzaamheden en zijn er ook experts aanwezig op de bouwlocatie. Zij stemmen ook bestekken, bouwkundige- en overige technische tekeningen op elkaar af. De kosten voor materiaal en personeel betaalt u rechtstreeks. De diensten van Per Object betaalt u op basis van een vooraf afgesproken vergoeding.

ESJ Zekerheden en diensten de drie basisprincipes
ESJ Zekerheden en diensten succesvolle uitvoering

VLOTTE UITVOERING

ESJ WORKX BOUW & AFBOUW

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, interieur- en afbouwwerkzaamheden of mutatieonderhoud. U heeft bij ESJ Workx ook tijdens de fysieke realisatie het gemak van één aanspreekpunt. Één coördinator die het hele projectproces van A tot Z begeleidt. Dus een echte duizendpoot met een scherp inzicht in het totale bouwproces. Een expert met het juiste gevoel voor relatiebeheer en uw budget bewaakt alsof het om zijn eigen geld gaat. Als een spin in het web regelt onze coördinator op het juiste moment en plaats, alles wat nodig is om het project op rolletjes te laten lopen en u geld, tijd en ergernis bespaart.

Het bouwen, renoveren en onderhouden van gebouwen is toch echt ons vak. We maken panden duurzaam, onderhoudsvriendelijk en toekomstgericht. De werkzaamheden die wij uitvoeren hebben wij voor u overzichtelijk op een rijtje gezet.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Lees meer over onze zekerheden

Bekijk al onze werkzaamheden in ons volledige overzicht

Nieuws en ontwikkelingen

van ESJ Workx afbouw & projectrealisatie