ESJ Zekerheden

ESJ Zekerheden en diensten de mores

De mores van ESJ Workx

Bij ESJ Workx doen wij er alles aan uw wensen te realiseren. Wij zijn namelijk net zo gepassioneerd over u project als uzelf. Wij bieden u, naast korte lijnen en snelle doorlooptijden, de hoogst mogelijk kwaliteit en het bewaken  van uiterst nauwkeurig budgetten en realistische deadlines. Of het nu gaat om een onderhoudsproject of de bouw van een kantoor, onze bouwprofessionals weten als geen ander wat er speelt. Zij kennen de mores van ESJ Workx: samen zorgen voor schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid.

Venustas, firmitas, utilitas

Deze pijlers zijn niet uit de lucht komen vallen. Het zijn de basisprincipes die al ca. 20 jaar voor onze jaartelling door Vitruvius, een Romeinse bouwingenieur (‘architectus’) werden vastgelegd. Vitruvius schreef in zijn geschrift “Over architectuur” dat architectuur gestoeld is op drie principes: schoonheid (venustas), stevigheid (firmitas) en bruikbaarheid (utilitas). Het gaat om de ultieme balans tussen deze drie elementen: geen van drieën overheerst de andere twee. Wij zien deze drie begrippen als de zekerheden van ESJ Works en zullen er dus alles aan doen om ze te waarborgen.

ESJ Zekerheden en diensten de drie basisprincipes
ESJ Zekerheden en diensten succesvolle uitvoering

Succesvolle projecten

Vandaag de dag worden de drie basiselementen van Vituvius wereldwijd gehanteerd door gerespecteerde architectenkantoren en bouwgerelateerde bedrijven met een heldere visie. Zo ook door ESJ Workx. Uit ervaring weten we namelijk dat deze drie basiselementen het fundament vormen voor het succes van uw project. Maar natuurlijk doen wij meer dan dit om uw wens een realiteit te maken. ESJ Workx neemt u namelijk alle zorgen uit handen en brengt niets dan succes.

WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Lees meer over onze diensten

Bekijk al onze werkzaamheden in ons volledige overzicht

Nieuws en ontwikkelingen

van ESJ Workx afbouw & projectrealisatie