Over ons

Uw betrouwbare partner in bouw- en projectmanagement

ESJ Workx Afbouw & Projectrealisatie

ESJ Workx helpt op effectieve wijze en toch resultaatgericht bouwprojecten realiseren. Precies volgens afspraak en de overeengekomen prijs. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat wij u het garanderen.

Uw bouwproject van A tot Z onder controle

Tijdens de procesgang van uw renovatie, verbouw of nieuwbouw staan we garant voor advies, supervisie en uitvoering. Wij brengen alle benodigde de kennis bij elkaar zodat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken. Ook zijn wij de projectrealisators die u wensen realiteit maakt. Wij zijn ESJ Workx. Daar voelt u zich thuis bij al uw bouwprojecten.

ESJ WORKX AFBOUW EN PROJECTREALISATIE

De toegevoegde waarde bij al uw bouw- en onderhoudsprojecten

advertising usp-kruis

Advisering

Bij ons maken wij ons uw bouwvraagstuk snel eigen en komen met gedegen advies en een doordacht plan van aanpak. Ook zorgen we voor de beste professionals en projectorganisatie. Kortom wij brengen alles samen wat u nodig heeft.

coordinatie usp-kruis

Coördinatie

Bij ons is de coördinator niet alleen uw aanspreekpunt, maar ook degene die de touwtjes in handen heeft van alle activiteiten, faciliteiten en deeltaken. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle afhandeling van onvoorziene problemen. Dit alles zodat u nergens zorg van heeft.

uitvoering usp-kruis

Uitvoering

Bij ons zorgen wij bovendien voor een grondige planning en een vlekkeloze uitvoering van uw bouwproject. Natuurlijk doen wij dit allemaal conform de gemaakte afspraken. Onze coördinator houdt alles van a tot z onder controle voor u. Wij brengen u vastgoed dus naar waar u het wilt hebben.

Nieuws en ontwikkelingen

van ESJ Workx afbouw & projectrealisatie

Onze WERKWIJZE IS GESTOELD OP drie principes:
schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid.

ESJ Workx afbouw & projectrealisatie